Joost Van Breemen

Geboren in Delft in 1942 en vanaf mijn 6de jaar ben ik getogen in Wassenaar. Na mijn HTS weg - en waterbouw een 6-tal jaren werkzaam in verschillende functies in de bouw, in welke periode ik een studie bedrijfseconomie volgde. Daarna ben ik werkzaam geweest in verschillende bedrijven buiten de bouw. Na diverse omzwervingen in Duitsland, België en Brabant ben ik uiteindelijk in 1985 naar Roermond gekomen door mijn aanstelling als algemeen directeur van Grindverkoopkantoor en Panheelgroep.

 

Vanaf de jaren negentig actief als zelfstandig consultant/interim manager voor diverse bedrijven in Nederland en België. Sinds 2012 heb ik mijn werkzaamheden beëindigd. Nu hebben wij meer tijd om te genieten van familie, vrienden, reizen en hobby’s en bovenal de vrijheid (in gebondenheid).

 

Lid van de VVD sedert 1976 en in de afgelopen jaren in de verschillende functies actief in de afdeling Roermond. Ik ben trots op onze Nederlandse identiteit, normen, waarden en cultuur, waarin het aspect tolerantie een belangrijke hoeksteen is. Dit laatste aspect staat echter de laatste 10/15 jaren onder druk en dat is zorgelijk. In de afgelopen 20 jaar heeft Roermond zich op een geweldige manier ontwikkeld, waaraan ik ook in de komende jaren “mijn steentje” wil bijdragen.