Jonathan Felix

Mijn naam is Jonathan Felix: 24 jaar geleden geboren op CuraƧao, maar getogen in Obbicht (Sittard-Geleen). Ik ben in Maastricht afgestudeerd als jurist (arbeids- en ondernemingsrecht) en ben samen met Emmelijn sinds maart jl. woonachtig in Roermond. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 mag ik voor de Roermondse VVD de taak van campagneleider op mij nemen. 

Als ik door Roermond loop, zie ik een stad met enorm veel potentie: karakteristieke panden, mooie winkels, goede horecagelegenheden en een fantastische ligging aan het water. Potentie, maar dus ook nog kansen die verzilverd moeten worden! Wat mij betreft, brengt de Roermondse VVD dan ook weer zelfvertrouwen, ambitie en lef naar het politieke centrum van Roermond. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij! 

Ik ben sinds 2013 actief voor de VVD. Eerst in de gemeente Sittard-Geleen, en sinds 2019 bij de Provincie Limburg. Mijn hart ligt bij het verenigingsleven: zo ben ik van jongs af aan bijvoorbeeld lid van Harmonie Concordia in Obbicht. Het Roermondse verenigingsleven heeft dan ook mijn bijzondere aandacht! 

In het dagelijkse leven ben ik als trainee werkzaam bij RichtingZuid, het traineeship van Limburgse gemeenten en de Provincie Limburg. Zo heb ik in Venlo mogen werken als programmamedewerker en ben ik inmiddels adviseur Public Affairs bij de gemeente Maastricht. 

Ik kijk er naar uit om mijn maatschappelijke, ambtelijke en politieke ervaring in te zetten voor de gemeente Roermond! Mocht je een bijdrage willen leveren aan de campagne van de Roermondse VVD? Neem dan gerust contact met mij op via jonathan.felix@vvdlimburg.nl of 0640244730.